Koirien uimaranta Herttoniemessä

annimarian

annimarian

annimarianHeippa! Eilen kun oli kerrankin lämmin päivä, käytettiin Tyyneä uimassa. Aws oli nähny netissä, että Herttoniemessä on koirille tarkoitettu uimaranta, joten mehän mentiin heti tarkistaan se! Koirien uimaranta on siinä Herttoniemen varsinaisen uimarannan vieressä pyörätien varrella. Toisella puolella on koirapuisto ja rannan puolella aidattu alue koirille. Kiva ja siisti ranta!

Plussaa myös siitä, että koirien uimaranta on siinä ihan ihmisten ilmoilla eikä missään syrjässä. Musta on vähän hassua, ettei koiria saa tuoda juuri millekään uimarannoille. Koirat kun ei juuri koskaan tee asioitaan veteen ja muutenkin se on aina omistajan vastuulla, ettei koira häiritse muita. No joo, nää on näitä ikuisuuskysymyksiä. Kivaa viikonloppua!

Hello! Yesterday when it was finally warm here, we took Tyyne to swim. Aws saw somewhere in the internet that there is a dog beach in Herttoniemi, so we went to check it out! The dog beach is by the bike road just beside the normal beach. There is also a dog park on the other side of the road and a nice fenced area on the beach for the dogs. Very clean and nice beach!

It’s also a big plus that the dog beach is so close to the normal beach and not in some remote place like they often are. I think it is a little bit funny that dogs are not allowed on the normal beaches. The dogs very rarely pee in the water anyway and it is always the owners responsibility to make sure the dog doesn’t bother anyone. Well, that’s how the things are, unfortunately. Have a nice weekend!

 

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *