Hello, it’s me

annimarian

annimarian

 

Heippa! Täällä vielä ollaan! Harmittaa, että taas on mennyt niin pitkä aika postailematta. Paljon olisi asiaa ja ideoita, mutta liian vähän aikaa. Monesti on myös sellaista asiaa, mitä ei voi blogiin kirjoittaa, joten sensuroinnin sijasta jää usein kokonaan postaamatta… Ajattelin nyt kuitenkin jättää pientä elon merkkiä ja toivottavasti pian palata asiaan paremman postauksen kanssa! Huomenna lauantaina mulla on pitkä työpäivä ja tuun kotiin aamuyöllä. Sen jälkeen sitten pienet unoset ja sitten uuden vuoden juhlintaan 🙂 Kivaa viikonloppua!

Hello! I’m still here! I feel bad that it’s been so long time again without posting anything. I have a lot of ideas and material, but too little time. Often I also have stuff on my mind I can’t write to the blog, so instead of censoring I just don’t post at all… Anyway, I thought I should show some sign of life and hopefully soon I’ll come back with a better post! Tomorrow Saturday I have a long day at work and I’ll return home in the middle of the night. After that I’ll sleep for a while and then it’s time to celebrate the New Year 🙂 Have a great weekend!

 

Follow:
Share:

2 Comments

 1. Gem
  January 6, 2018 / 11:04 pm

  Heippa! Mulla on alkamassa finskin kurssi piakkoin ja ajattelin kysellä, että millainen on normikuun palkka? Jääkö se reippaasti alle 2000e vai elääkö sillä ihan hyvin? Myöskin että mikä on hyvä sijainti asua työn kannalta? 🙂

  • annimarian
   January 9, 2018 / 9:15 am

   Heippa! Kiitos kommentista ja onnea uudesta tulevasta ammatista 🙂

   Palkka vaihtelee tosi paljon sen mukaan, kuinka paljon on kaukolentoja, yötyötä, sunnuntaita jne. Pieneen palkkaan kannattaa varautua ja myös siihen, että palkka voi vaihdella paljon.

   Jos ajattelee kulkea julkisilla töihin, kannattaa asua junaradan varrella. Jos kulkee autolla, niin kannattaa harkita ihan jotain Vantaan ympäristön pienempiä kuntia. Asuminen on paljon halvempaa ja kentälle pääsee nopeasti autolla 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *