Flowers

annimarian

annimarian

annimarian

annimarianHeippa! Miten on viikko lähtenyt käyntiin? Tänään on mun viimeinen lomapäivä, enkä ajatellut tehdä hirveästi mitään. Kuntoilen ja oon vaan kotona ja otan rennosti. Onneksi mulla on aika pehmeä lasku töihin, sillä huomenna mulla on ilta-Pariisi ja sen jälkeen taas kaks vapaata. Onneksi! Sitten lähdenkin taas Nykkiin! Pitää muuten postata mun ens kuun lista, se tuli tuossa joku aika sitten. Kuvien mekon ostin Madridista ja oon ihan ihastunut. Siinä on pitkät hihat, niin se ei tunnu liian kesäiseltä viileälläkään ilmalla, mutta on silti sopivan kesäinen. Ja tuo kuosi on ihana! Ostin sen sellasesta kaupasta, joka näyttää ulospäin tosi epäilyttävältä ja suuri osa vaatteistakin on aika kummallisia. Jos jaksaa katsella niin sieltä löytää kuitenkin helmiäkin! Nyt lähen kauppaan ostaan lounastarpeet ja yllätän Awsin valmiilla ruualla kun se tulee kotiin.

Hello! How has your week started? Today is my last holiday day and I’m not planning on doing much. I’ll do some sports and then just be at home and relax. Luckily I have an easy start with work, I have an evening-Paris tomorrow and after that I have two days off. Then I’m going to New York again. I have to post my roster for next month, I got it a few days ago. The dress in the pictures is from Madrid. It has long sleeves, so it doesn’t feel too summery on cooler days, but it still summery enough. And the pattern, I love it! I bought it in shop that looks very shady from the outside and big part of the clothes are a bit weird too. But if you search enough, you can find treasures! Now I’ll go do the grocery shopping and I’ll surprise Aws by having the food ready when he gets home.

 

Follow:
Share:

3 Comments

 1. Sanna
  May 30, 2017 / 2:58 pm

  Kiitos ihanasta blogista! Kirjoituksiasi on mukava lukea, sillä niistä välittyy erittäin aito tunnelma.

  Blogiasi on vielä jännittävämpää seurata nyt kun oma cabin crew-rekry on menossa 🙂 Työlistojasi on mukava nähdä ja kiva että postaat niitä, seuraavaa siis odotellessa!

  Mukavaa työhön paluuta sinulle ja innolla jään odottamaan uusia työmatkapostauksiasi

  • annimarian
   May 30, 2017 / 3:32 pm

   Kiitos ihanasta kommentista! Onnea rekryihin! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *