Coffee break

 

annimarian

annimarian

annimarianHeippa! Kylläpäs on mennytkin aikaa viimeisestä postauksesta… Ilmeisesti on ollut niin paljon kaikkea muuta tekemistä, ettei oo ehtiny postaileen! Viime päivien ohjelmassa on ollu mm. nimipäivien ja synttäreitten viettoa (eli kakkujen leipomista ja syömistä) ja töitä. Tulin sunnuntai-iltana takas Helsinkiin ja sitten oonkin ollut töissä. Tänään mulla on iltalento ja sitten on kaks vapaata. Ihanaa, kun nyt on luvattu lämmintä ilmaa ja mulla on vapaata! Tänäänkin oli jo aamulla tosi lämmin, kun kävin Tyynen kanssa aamulenkillä ja treenaamassa.

Kuvat on otettu joku aika sitten, kun käytiin iltakahvilla rannassa. Näyttä ihanan aurinkoiselta, mutta todellisuudessa olin aika jäässä 😀 Kivaa keskiviikkoa!

Hello! Well it’s been a long time since my last post… Obviously there has been a lot of other stuff going on, so I didn’t have time to post anything! During the last days there has been birthday and name day celebrations (= baking and eating cakes) and work on my schedule. On Sunday evening I came back to Helsinki and after that I have been working. Today I have an evening flight and then I have two days off. It is supposed to be good weather when I’m off duty and that sounds very good! Today it was so warm already in the morning when I went out for a walk and exercise with Tyyne.

The pictures have been taken some time ago when we went to the beach for an evening coffee. Looks all nice and sunny, but actually I was freezing 😀 Have a nice Wednesday!

 

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *