Ask me

annimarianHellou! Oon tässä huomannut, että blogin lukijamäärät kasvaa ja sekös on hieno juttu! Kiva, että mun postaukset kiinnostaa ihmisiä. Haluaisinkin kuulla, että minkälaisista postauksista tykkäätte eniten ja pitäiskö jotakin olla enemmän? Tai vähemmän? Kuulisin mielelläni mielipiteitä! Samoin jos on kysymyksiä, niitä saa ihan vapaasti kommenteissa esittää. Antaa kuulua! 🙂

Hello! I have noticed that the number of readers of my blog is increasing and that is so great! Nice that people find my posts interesting. I would like to hear what kind of posts you find the most interesting and should there be more of something? Or less? I would love to hear your opinions! Also if you have any questions, please ask me in the comments. Let me hear what you think!

 

Follow:
Share:

5 Comments

 1. Rk
  May 20, 2017 / 8:55 pm

  Arkipostaukset, lentoemännän työ, kohteet, mitä teet/näet niissä ja Helsingin retket (kahvilat jne paikat jossa käytte) kiinnostaa. Joskus olisi kiva kuulla mitä miehesi tekee ja teidän tarinanne. Tyylijutut kiinnostaa myös.
  Tämä on erityisen kiva blogi, koska on niin aito. Ei sliipattu ja tekemällä tehty ja ikään kuin lavastettu, kuten lähes kaikki suositut blogit ovat. juuri rehellisyys ja aitous ovat syitä miksi blogiasi seuraan (ja tietty matkakohteet kiinnostaa).
  Ihanaa kesää, postauksia odotellen 🙂

  • annimarian
   May 21, 2017 / 4:55 pm

   Kiitos ihanasta kommentista! Kiva kuulla, että tykkäät 🙂 Pitääpäs miettiä, jos mun ja Awsin vaiheista jotain kerrottais. Ihanaa kesää sullekin!

 2. Sara
  May 21, 2017 / 1:29 pm

  Hi Anni
  How can i apply for a flight attendant??

  • annimarian
   May 21, 2017 / 4:51 pm

   Hi Sara! It depends on which airline you are interested in! Check the website of the airline you would like to work for and see if they are hiring new cabin crew members 🙂

 3. Rt
  May 21, 2017 / 8:05 pm

  Hei! Nyt kun finnairilla on haku päällä, niin olisi kiva kuulla sinun alkuvaiheistasi lentouralla. Millainen hakuprosessi / kurssi oli, entä ensimmäiset lennot ym. Muutitko Oulusta tämän työn perässä helsinkiin? Olisiko ollut mahdollista lentää oulusta käsin? Tuntuuko tässä vaiheessa että viihtyisit alalla pitkäänkin?

  Komppaan aiempaa kommentoijaa, kirjoitat kivan arkisista ja käytännön asioista 🙂 Hyvää kesää!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *